Indhent et
uforpligtende tilbudDet tager kun 5 minutter,
tryk her

Campingvogne & både - Står de bare og fylder?

Mange bruger udelukkende deres båd eller campingvogn i bestemte perioder. Men hvad skal man så stille op med den resten af året? Hos BECH’s + ABC tilbyder vi en nem og sikker løsning til at opbevare dine store og kostbare effekter – dermed er du fri for at have båd, campingvogn eller andet lignende stående, hvor de fylder unødigt, når du ikke skal bruge det. Med afdelinger i trekantsområdet er vi ideelt placeret til at dække det meste af Jylland og Fyn.

Pålidelig opbevaring

BECH’s + ABC har stor erfaring med alle former for opbevaring – lige fra havemøbler til opbevaringsløsninger for store virksomheder. I vores 3000 m2 topmoderne lagerhotel i Kolding eller vores afdelinger i Vejle og Fredericia er du altid garanteret en god løsning. Vi opdaterer løbende sikkerheden og udstyret, så dine ejendele ikke bare bliver opbevaret sikkert, men de også bliver opbevaret på rette måde, så de ikke bliver slidte. Alle vores lagre er kendetegnet ved at være nemt tilgængelige – både geografisk og praktisk. Det gør, at vores kundekreds spænder så bredt som Skanderborg, Horsens og Billund i nord og Haderslev og Aabenraa i syd. Vi hjælper også gerne kunder på Fyn eller Sjælland.

Tilpasset dine behov

Udover vores standardiserede muligheder for at opbevare din båd, campingvogn el.lign. er vi selvfølgelig altid parat til at varetage specifikke opgaver. Hvis du har et specielt ønske om opbevaring så ring til os på 75 52 69 99 – så finder vi den rette løsning og kommer med et uforpligtende tilbud.

Indhent et uforpligtende tilbud
Det tager kun 5 minutter, tryk her